Wij helpen de omgeving vooruit door waardevolle vastgoedtransformaties

In ons kleine, drukke landje is een schreeuwend tekort aan woningen. En toch staan er in Nederland veel gebouwen leeg. Kantoorpanden die niet meer nodig zijn, bedrijfsruimten die te lang niet onderhouden zijn… ze staan leeg, en als vastgoedbelegger, makelaar of gemeente weet je: dat kost geld.

Bovendien bederft verouderd vastgoed het aanzicht van de buurt, waardoor de buurt minder aantrekkelijk wordt en op langere termijn zelfs het risico heeft te verpauperen.

Daarom transformeert Van Nie Vastgoed verouderd vastgoed in moderne, aantrekkelijke en duurzame panden. In 40 jaar tijd hebben we ons gespecialiseerd in kwalitatieve vastgoedoplossingen die passen in de omgeving en aansluiten bij de wensen van die omgeving.

Door oud vastgoed nieuw leven in te blazen, verhogen we de waarde van de regio.
Heb je een pand in je beheer dat leegstaat, slecht onderhouden is en de aantrekkelijkheid van de wijk aantast? Wordt het tijd voor iets nieuws, of kan het pand nog een tweede leven krijgen? Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw pand en daarmee de hele omgeving een impuls kunnen geven.
Om leegstand en verpaupering te voorkomen, werken we nauw samen met:
Gemeenten
Die verpaupering willen tegengaan en beter willen inspelen op de woon- en werkbehoeften in de regio.
Vastgoedbeleggers
Die een verouderend pand willen verkopen voordat er leegstand ontstaat.
Makelaars
Die een goede deal willen sluiten voor een te koop staand wooncomplex, bedrijfs- of winkelpand.
Het team
Gun jij jouw omgeving een mooie nieuwe toekomst? Het team van Van Nie Vastgoed geeft je verouderde of leegstaande gebouw een mooi tweede leven.

Roderick van Nie

Algemeen directeur

Jarno Rigterink

Vastgoedontwikkeling & strategie

Anita Kuhl

Financiële controle

Jolanda Jagt

Vastgoedbeheerder

Gert Godlieb

Onderhoud & storingen

Yvonne Keen

Financiële administratie

Ingrid Brinks

Beheerder huurderszaken

Hier staan we voor:
Snel beslissen
Als verkoper wil je snel duidelijkheid of de deal doorgaat. Wij beloven jou een snelle beslissing en geven je daarmee veel zekerheid.
Korte lijnen
Met ons compacte team werken we aan zowel vastgoedontwikkeling als vastgoedbeheer. Dat zorgt voor korte lijntjes, snel schakelen en veel persoonlijk contact.
Future-proof
Duurzame en onderhoudsvrije materialen, hoge kwaliteit, mooie uitstraling : het vastgoed dat wij ontwikkelen is klaar voor de toekomst. En ook de panden in onze portefeuille maken we steeds duurzamer.
Afspraak is afspraak
Als wij je iets beloven, dan komen we dat ook na. Geen addertjes onder het gras, geen ingewikkelde voorwaarden. Ja = ja.
Samen
Wij werken in diverse gemeenten samen met makelaars, architecten, aannemers en adviseurs om de omgeving op een duurzame manier vooruit te helpen.
Goede deals
Last but not least: een goede prijs. We gaan niet voor het onderste uit de kan, maar kijken of we de omgeving ermee vooruit kunnen helpen. Daarin speelt de locatie vaak een doorslaggevende rol.