Over Van Nie Vastgoed

Een ervaren familiebedrijf met geschiedenis

Van Nie Vastgoed is een compacte organisatie die met 35 jaar historie alle relevante kennis en ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling in huis heeft. Door de korte lijnen in ons bedrijf en een uitgebreid netwerk kunnen wij slagvaardig optreden. In onze lange termijnvisie op huisvesting gaan duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en innovatie hand in hand. Dagelijks spannen wij ons in om het werk- en woonklimaat van ondernemers en bewoners verder te optimaliseren. Door de lat hoog te leggen komen we iedere keer weer tot een vernieuwend en innovatief resultaat.

Verrassend in transformatie
Naast vastgoedbeleggingen, vastgoedbeheer en vastgoedontwikkeling hebben wij ons tevens gespecialiseerd op het gebied van transformatie van leegstaande gebouwen naar comfortabele woningen op interessante locaties in (middel)grote steden in Nederland. Wij vertalen de plaatselijke marktbehoefte door naar onze gebouwen waarbij betaalbaarheid, bereikbaarheid, duurzaamheid en veiligheid centraal staan. 

The Hunger Project

The Hunger Project

Jaarlijks steunen wij The Hunger Project, een internationale organisatie die ernaar streeft een eind te maken aan chronische honger in de wereld.